BEHANDELINGEN

complete gelaatsbehandeling
Een complete gelaatsbehandeling, waarbij de huid intensief wordt gereinigd en verzorgd, maar waarbij ook ruimte is voor ontspanning. Producten worden op uw huidtype afgestemd. Deze behandeling kan worden uitgebreid met diverse aanvullingen die noodzakelijk dan wel aangenaam of ontspannend zijn.
waar deze behandeling en eventuele aanvullingen uit bestaat; zie prijslijst

Stacks Image 4

Chi aromatische gelaatsbehandeling
Deze behandeling verzorgt uw huid intensief , maar brengt ook en diepe ontspanning door de kracht van de geuren en de uitgebreide massage. Door het gebruik van de moxa-pen, waarin kruidenstokjes branden, verwarmen de lijnen en de drukpunten van het gelaat, zodat de spieren ontspannen en de rimpeltjes in de huid ‘zachter worden’.
waar deze behandelingen eventuele aanvullingen uit bestaat; zie prijslijst

Stacks Image 5

SPA Huidverbeterende gelaatbehandeling op maat
Naast de verzorgende behandelingen van Chi en Devaz, is SPA de behandeling bij uitstek om de huid te verbeteren. Bij elke behandeling wordt de huid eerst voorbereid met een diepte peeling om haar van overbodige vervuiling te ontdoen, de huid wordt zo voorbereid voor de opname van de actieve werkstoffen. Voor elk specifiek probleem worden de etherische oliën gecombineerd met een pakking van vulkanische klei. Het masker van gevriesdroogd fruit, op uw huidconditie geselecteerd, voedt uw huid met alle vitamine en minerale die ze nodig heeft om haar te verbeteren. Uw huid wordt van buiten maar ook van binnenuit gestimuleerd om zichzelf te optimaliseren. Daarnaast is het een ontspannende behandeling om te ondergaan en wordt ook deze behandeling afgesloten met een massage.
NIEUW!! AROMABRASIE®
Een microdermabrasie behandeling met Etherische oliën zonder de nadelige effecten. Dus zonder gebruik te maken van apparatuur, maar wel met als resultaat een gladdere huid en een frisse uitstraling, rimpeltjes en littekens worden minder zichtbaar. Deze behandeling is goed inzetbaar om huidveroudering tegen te gaan, acne te verbeteren of de gevolgen ervan te egaliseren, couperose, rokershuid, na de zon, kortom waar zichtbaar herstel gewenst is.
NIEUW!! LITTEKEN BEHANDELING
Een behandeling die ‘verse’ maar ook oudere littekens doet vervagen of verzachten. Littekens ontstaan na een diepe beschadiging en de huid heeft zich herstelt met achterlaten van een litteken. Met deze behandeling werken we aan goede circulatie en stofwisseling in de huid voor een krachtig herstel. Littekens kunnen ontstaan na een simpel wondje, door acne of chirurgische ingreep. Ook hier wordt de huid behandeld met etherische oliën, dus zonder gebruik te maken van apparatuur.
waar deze behandelingen en eventuele aanvullingen uit bestaan; zie prijslijst

Stacks Image 30

Devaz Honing behandeling
Van honing is al vele jaren bekend dat ze veel antioxidanten bevat en antibacterieel werkt. Honing activeert de doorbloeding en verzacht huidirritaties en heeft een goede hydraterende werking op de huid. In combinatie met de prachtige producten van Devaz uit de Zweedse natuur is dit een heerlijk ontspannende en zeer verzorgende behandeling.
waar deze behandeling en eventuele aanvullingen uit bestaat; zie prijslijst

Stacks Image 118

Guasha behandeling
Guasha heeft haar basis uit de Chineese geneeskunde maar wordt ook sinds enige tijd door de Ayurveda omarmt. In China en India zijn schoonheid en gezondheid nauw met elkaar verbonden. Daarom is er dan ook uit de traditionele schraaptherapie een speciale ontspannende behandeling voor het gezicht ontwikkeld. Deze uiterst zachte techniek heeft als doel om de energie-doorstroming, de doorbloeding en de lymfe-circulatie in het gezicht te verbeteren.
Tevens zorgt de behandeling voor een betere collageen-produktie en het verwijderen van afvalstoffen. Voordelen van een Guasha gelaatsbehandeling zijn o.a.: een betere doorbloeding, vermindering van spanning in het gelaat als gevolg van stress. Geeft verzorging rondom de ogen en verlichting van vermoeide ogen. Geeft een strakke/gladde huid, maar wordt ook succesvol toegepast ter verbetering van de gezichtshuid bij een onzuivere en grove huid.
De betere doorbloeding van het gezicht geeft de huid een gezonde kleur en de versteviging van het bindweefsel geeft het gezicht een jongere en frissere uitstraling. Bij een Guasha gelaatsbehandeling wordt gewerkt met schrapers en rollers vervaardigd uit hoorn, jade of rozenkwarts.

Stacks Image 115

Silk Secrect zijde kruidenstempel gelaatsbehandeling
Deze zijdestempels zijn gevuld met een combinatie van vier kruiden die de huid revitaliseren en haar spankracht terug geeft en tijdens de massage worden ze gedrenkt in warme olie en verspreiden ze een heerlijke geur.
Een meer dan weldadige en ontspannende behandeling die de huid zijdezacht maakt.
Nb; er wordt uitsluitend gewerkt met 100% natuurlijke en diervriendelijke gemaakte zijde en cocons waarbij de zijdevlinder reeds is ontpopt.