Wat is de tijd snel gegaan! Al 25 jaar werk ik met ongelooflijk veel plezier met klanten, waarvan het grootste deel al tien tot twintig jaar vaste klant is. Die klanten kiezen heel bewust voor een praktijk die werkt met 100% natuurlijk producten en waar ze ook advies kunnen krijgen over het verbeteren van de huid van binnenuit.

Gelijk bij de start van Art of Beauty, in november 25 jaar geleden, heb ik gekozen voor natuurlijke huidverzorgingsproducten. Voor mij was duidelijk dat alles wat je op je huid smeert ook eetbaar moet zijn. Je huid is je grootste orgaan en daar moeten we zuinig op zijn.

Door mijn studie Chinese geneeskunde leerde ik dat “je bent wat je eet”. Onze cellen worden opgebouwd en in stand gehouden door de nutriënten die wij uit onze voeding opnemen. Door een uitgebreide scholing in de klassieke Aromatherapie bij Chi Natural life en de franse Aromatherapie bij Société Provençale d’aromathérapie (S.P.A.) leerde ik dat er eigenlijk maar weinig ingrediënten werkelijk door de huidbarrière komen. Alleen etherische oliën waarvan lavendel en roos een mooi voorbeeld zijn en vette planten oliën zoals jojoba-, olijf- of arganolie dringen door tot de diepere huidlagen, waar ze hun werking afgeven.

Klanten van Art of Beauty kiezen bewust voor de natuurlijke aanpak; verzorging van de huid van binnen en van buiten, voor een optimaal resultaat!