Bien-être met Altearah.
Een kleur, een emotie.
Behandeling en verzorging van lichaam en geest.

Een nieuw merk wat past in de lijn van producten en behandeling bij Art of Beauty. Biologische verzorgingsproducten op basis van 45 etherische oliën in 14 kleurrijke emoties. Een verzorgingsmethode op maat, gebaseerd op de voordelen van aromatherapie, kleurtherapie en geurtherapie.

Altearah & Aromatherapie
Elke olie heeft zijn eigen unieke werking, die op vele manieren toegepast kan worden. Bijvoorbeeld door op de huid aan te brengen, te verstuiven, in een massage of door te ruiken.

Altearah & Chromotherapie
Een therapie gebaseerd op het gebruik van kleuren. Elke kleur heeft een universele of persoonlijke betekenis die altijd zintuigelijk is. Zij heeft direct invloed op de geest en het lichaam.

Altearah & Geurtherapie
Een therapie gebaseerd op de geuren en de trilling van etherische oliën. Tijdens de behandeling onderga je een kort geurritueel met Parfum de Soin, natuurlijke en actieve parfums.

Altearah & Bio
Een gebruiksklaar assortiment van biologisch gecertificeerde verzorgingsproducten, voor gezicht en lichaam.
Het complete pallet bevat 14 kant-en-klare synergieën van 100% natuurlijke etherische oliën. Elke synergie heeft een unieke kleur en voorziet in ons dagelijks verlangen naar emotioneel welzijn, schoonheid en een goed humeur.

Altearah Kennismaking
De zomerbehandeling start met het geurritueel en je kiest de kleur (dus ook de geur) waarmee je behandeld wordt. Als presentje krijg je een mini body scrub. Laat je even weten als je deze behandeling wilt ondergaan!

Zomerbehandeling
* Geur en kleurritueel
*Rugbehandelingzeezout scrub /massage geurige olie
*Reiniging gelaat
*Scrub speciaal
*Onzuiverheden & epileren
*Peel off mask met serum
*Massage kort
*Verzorging op maat
Nu € 69,95

of
€ 65,-
zonder rugbehandeling met uitgebreide gezichtsmassage

GRATIS
mini body scrub