Behandelingen zijn gericht op:

Natuurlijke Huidverbetering

Huid verbeterende behandelingen zijn gericht op verbeteren van huidcondities, zoals anti-aging, gevoelige huid, (extreem) droge huid, roodheid, rosacea, enzovoort. Met zeer effectieve natuurlijke producten, samengesteld volgens hypermoderne technieken.

Natuurlijke Huidverzorging

De huid wordt gereinigd en verzorgd met producten waarin herkenbare ingrediënten zijn verwerkt van plantaardige afkomst.

Gebruik van Aromatherapie

De producten die bij Art of Beauty worden gebruikt zijn 100% puur natuurlijk en vinden hun oorsprong in de klassieke en/of de franse aromatherapie.

Natuurlijke huidverbetering

Huid verbeterende behandelingen zijn gericht op verbeteren van huidcondities, zoals anti-aging, gevoelige huid, (extreem) droge huid, roodheid, rosacea, enzovoort. Met zeer effectieve natuurlijke producten, samengesteld volgens hypermoderne technieken. Bij deze behandelingen kiezen we de voor u geschikte huidverzorging, die een diepe en voedende werking hebben op de huid en onderliggende weefsels. Elke behandeling wordt zo voor u op maat gemaakt.

Bij de verzorging van de huid en weefsels hebben we keuze uit diverse huid verbeterende behandelingen die ook gewoon heel aangenaam en ontspannend zijn. Specifieke behandelingen zijn onder andere Eminence huid verbeterende behandeling, lymfe drainage en guasha.

Reiniging * hydrating toner * leave-on peeling * diepte peeling * epileren & onzuiverheden * masker & hals en decolleté pakking * massage * booster-serum * gelaat & oogverzorging.

Deze behandeling gaat verder dan de dagelijkse huidverzorging voor de zeer droge, vocht- en vetarme huid, bij verstopte poriën en doffe huid en natuurlijk prachtig voor de oudere huid. Zelfs voor de meest gevoelige en rosacea huiden wordt een effectieve peeling op maat gemaakt. De diepte peelings worden gedaan met puur fruit met AHA fruitzuren. De ph waarde van de huid komt nooit onder de 3 zodat er geen vervelling ontstaat zoals bij chemische peelings.
De huid straalt, is opgelicht en verfrist. De tekenen van veroudering zijn sterk afgenomen en de opperhuid is verlevendigd, maar vooral worden de werkstoffen uit de huidverzorging veel beter opgenomen.
Naar producten >

Gua Sha is een eeuwenoude techniek uit de traditioneel Chinese geneeskunde. Hierbij maakt men gebruik van een platte steen van Jade of rozenkwarts of vroeger met een koperen munt of lepel. Traditioneel ingezet om pijn en ontsteking te verlichten door de bloedcirculatie te bevorderen en het vrijmaken en afvoeren van afvalstoffen. Inmiddels wordt het ook ingezet vanwege de schoonheidsvoordelen.

De hals fungeert als transport snelweg van vitale voedingstoffen naar je hoofd en gelaat en het afvoeren van afvalstoffen naar beneden. Door het gebruik van moderne technieken als de telefoon en andere apparatuur ontstaat er stagnatie en stijfheid in het hoofd/hals gebied.

Gua Sha zorgt voor de ontspanning van de spieren in het gelaat waardoor rimpels verzachten, zorgt voor verminderen van stress door losmaken van spanning in hals en gelaat. Door verwijderen van de afvalstoffen ontstaat;

* verbetering van de contouren van het gelaat
* verbetering van de microcirculatie in de bloedsomloop
* minder ‘wallen’ en zwelling rondom de ogen
* dat werkstoffen uit de producten beter worden opgenomen.

Een prachtig resultaat behaal je met deze zeer uitgebreide Gua Sha gezichtsbehandeling die dieper gaat en effectiever door gebruik van meer technieken en tools.

Basis bestaat meestal uit: diepte reinigen , granen of scrubpeeling * onzuiverheden verwijderen en epileren * pakking met etherische olie * intensief voedend * uitgebreide massage * huidverzorging op maat.

Met elk seizoen andere behandeltechniek.
Naar producten >

Dit is de enige behandeling waarbij een apparaat wordt gebruikt, om de simpele reden dat dit ‘cupping’ apparaat beter en stabieler werkt dan ‘cupping’ met de hand.

Door middel van glazen cups wordt de bloed en lymphe circulatie verhoogd en stimuleert het afvoeren van afvalstoffen. Net zoals Gua Sha geeft dit een verbetering van contour van het gelaat en werkstoffen worden beter opgenomen.

Aromatherapie

Ontdek de oerkracht van het beste uit de natuur!

De producten die bij Art of Beauty worden gebruikt zijn 100% puur natuurlijk en vinden hun oorsprong in de klassieke en/of de franse aromatherapie.
De meeste planten op aarde bevatten werkzame stoffen die vrij komen na, oogst, persing of distillatie als een olieachtige vloeistof. Deze zuivere oliën worden gewonnen uit blad, bloem, vrucht, schors of wortel van de plant en bevatten de essentie, de qi of wel de levenskracht van deze planten, een scala aan werkzame stoffen. Daarom spreekt vanzelf dat slechts 100% zuivere, verse en niet versneden of aangelengde oliën in aanmerking komen om gezondheid en schoonheid te bevorderen. Pas dan noemen wij het Aromatherapie. De Aromatherapie richt zich op het verbeteren en verjongen van de huid en het herstellen van huidaandoeningen. De qi, de levenskracht uit de plantaardige stoffen, wordt als het ware op de mens overgedragen en zal bijdragen tot herstel van het natuurlijk evenwicht. Dit zonder enkele toevoeging van kunstmatige geur- en kleurstoffen, parabenen of andere conservering.

De behandeling Reconnect bestaat uit geur & kleur ritueel en reconnect * reiniging gelaat * scrub speciaal * onzuiverheden & epileren * peel 0ff mask met serum * massage lang * verzorging op maat.
Naar producten >

Natuurlijke huidverzorging

De huid wordt behandeld met producten waarin herkenbare ingrediënten zijn verwerkt. De ingrediënten zijn voornamelijk van plantaardige afkomst, zoals bloemen- en plantenolie, granen, groenten- en fruit-extracten, maar ook bijenwas en honing! Natuurlijke Huidverzorging bij Art of Beauty is:

  • huidverzorging door het reinigen en verzorgen van de huid
  • huidverbetering door de gerichte aanpak van huidproblemen
  • huidverjonging door gebruikmaking van gerichte massage technieken
  • huidbehandelingen op maat voor een gezonde en vitale huid

Een complete gelaatsbehandeling, waarbij de huid intensief wordt gereinigd en verzorgd, maar waarbij ook ruimte is voor ontspanning. Producten worden op uw huidtype afgestemd. Deze behandeling kan worden uitgebreid met diverse aanvullingen die noodzakelijk dan wel aangenaam of ontspannend zijn.

Reinigen * amandel- abrikozenscrub * onzuiverheden verwijderen * pakking met etherische olie en vulkanische klei * verzorging.