Behandelingen zijn gericht op:

Natuurlijke Huidverzorging

De huid wordt gereinigd en verzorgd met producten waarin herkenbare ingrediënten zijn verwerkt van plantaardige afkomst.

Natuurlijke Huidverbetering

Huidverbeterende behandelingen zijn gericht op de aanpak van huidproblemen, zoals een (extreem) droge huid, roodheid, maar vooral anti-aging.

Gebruik van Aromatherapie

De producten die bij Art of Beauty worden gebruikt zijn 100% puur natuurlijk en vinden hun oorsprong in de klassieke en/of de franse aromatherapie.

Aromatherapie

Ontdek de oerkracht van het beste uit de natuur!

De producten die bij Art of Beauty worden gebruikt zijn 100% puur natuurlijk en vinden hun oorsprong in de klassieke en/of de franse aromatherapie.
De meeste planten op aarde bevatten werkzame stoffen die vrij komen na, oogst, persing of distillatie als een olieachtige vloeistof. Deze zuivere oliën worden gewonnen uit blad, bloem, vrucht, schors of wortel van de plant en bevatten de essentie, de qi of wel de levenskracht van deze planten, een scala aan werkzame stoffen. Daarom spreekt vanzelf dat slechts 100% zuivere, verse en niet versneden of aangelengde oliën in aanmerking komen om gezondheid en schoonheid te bevorderen. Pas dan noemen wij het Aromatherapie. De Aromatherapie richt zich op het verbeteren en verjongen van de huid en het herstellen van huidaandoeningen. De qi, de levenskracht uit de plantaardige stoffen, wordt als het ware op de mens overgedragen en zal bijdragen tot herstel van het natuurlijk evenwicht. Dit zonder enkele toevoeging van kunstmatige geur- en kleurstoffen, parabenen of andere conservering.

De behandeling Reconnect bestaat uit geur & kleur ritueel en reconnect * reiniging gelaat * scrub speciaal * onzuiverheden & epileren * peel 0ff mask met serum * massage lang * verzorging op maat

Natuurlijke huidverzorging

De huid wordt behandeld met producten waarin herkenbare ingrediënten zijn verwerkt. De ingrediënten zijn voornamelijk van plantaardige afkomst, zoals bloemen- en plantenolie, granen, groenten- en fruit-extracten, maar ook bijenwas en honing! Natuurlijke Huidverzorging bij Art of Beauty is:

  • huidverzorging door het reinigen en verzorgen van de huid
  • huidverbetering door de gerichte aanpak van huidproblemen
  • huidverjonging door gebruikmaking van gerichte massage technieken
  • huidbehandelingen op maat voor een gezonde en vitale huid

Een complete gelaatsbehandeling, waarbij de huid intensief wordt gereinigd en verzorgd, maar waarbij ook ruimte is voor ontspanning. Producten worden op uw huidtype afgestemd. Deze behandeling kan worden uitgebreid met diverse aanvullingen die noodzakelijk dan wel aangenaam of ontspannend zijn.

Reinigen * amandel- abrikozenscrub * onzuiverheden verwijderen * pakking met etherische olie en vulkanische klei * verzorging.

Deze behandeling wordt met het veranderen van de seizoenen op maat gemaakt. Alle producten voor de behandeling worden speciaal gemengd, zoals de reiniging, scrub, masker en massage olie. Elk seizoen andere combinatie van planten olie zoals kokos, jojoba en/of abrikozen pit olie met etherische olie van bijv. sinaasappel, cacao, lavendel, roos etc. etc . Een ware geurexplosie passend bij winter, lente, zomer of herfst en brengt ook en diepe ontspanning door de kracht van de geuren en de uitgebreide massage.

Basis bestaat meestal uit: diepte reinigen, granen of scrubpeeling * onzuiverheden verwijderen en epileren * pakking met etherische olie * intensief voedend * uitgebreide massage * huidverzorging op maat * aanvullingen per seizoen anders.

Voor aanvang van de gelaatsbehandeling eerst een rugscrub met zeezout en oliën, daarna een zeer ontspannende rugmassage met de lymphodrainer.

Natuurlijke huidverbetering

Huidverbeterende behandelingen zijn gericht op de aanpak van huidproblemen, zoals een (extreem) droge huid, roodheid, maar vooral anti-aging. Bij deze behandelingen kiezen we de voor u geschikte natuurlijke huidverzorgingsproducten, die een diepe en voedende werking hebben op de huid en onderliggende weefsels. Elke behandeling wordt zo voor u op maat gemaakt.

Bij de verzorging van huid en weefsels hebben we keuze uit diverse huidverbeterende behandelingen die ook gewoon heel aangenaam en ontspannend zijn. Specifieke behandelingen zijn o.a. SPA behandeling , aromabrasie en -littekenbehandeling, lymfe drainage, guasha.

Naast de verzorgende behandelingen van Chi en Devaz, is SPA de behandeling bij uitstek om de huid te verbeteren. Bij elke behandeling wordt de huid eerst voorbereid met een diepte peeling om haar van overbodige vervuiling te ontdoen, de huid wordt zo voorbereid voor de opname van de actieve werkstoffen. Voor elk specifiek probleem worden de etherische oliën gecombineerd met een pakking van vulkanische klei. Het masker van gevriesdroogd fruit, op uw huidconditie geselecteerd, voedt uw huid met alle vitamine en minerale die ze nodig heeft om haar te verbeteren. Uw huid wordt van buiten maar ook van binnenuit gestimuleerd om zichzelf te optimaliseren. Daarnaast is het een ontspannende behandeling om te ondergaan en wordt ook deze behandeling afgesloten met een massage.

De behandeling Reconnect bestaat uit geur & kleur ritueel en reconnect * reiniging gelaat * scrub speciaal * onzuiverheden & epileren * peel 0ff mask met serum * massage lang * verzorging op maat

Reinigen * scrub * onzuiverheden verwijderen * epileren * uitgebreide behandeling van decolleté- hals- en gelaat met lymphedrainage * decolleté pakking & oog- en gelaatsmasker.

Regenererend, revitaliseren en anti-rimpel. Reinigen, amandel abrikozen scrub, pakking etherische oliën klei, decolleté verzorging.